Απολαύστε εκπτώσεις έως και 90%

Woob Travel Banner

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ

Category

Links

About ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ

Σε ένα στενό δρομάκι που οι άνθρωποι κάθονται στα πεζούλια και οι γλάστρες μοσχοβολούν νυχτολούλουδο και γιασεμί λειτουργεί το Θεατρο Άλεκτον.

 Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βασίλη Πλατάκη, ο πρότυπος χώρος τεχνών μας, συνεχίζει μια παράδοση 20 χρόνων σε παραγωγές υψηλής τέχνης, που δημιούργησε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ».

 Α-λεκτον, αυτό που δε λέγεται.Το όνομα το έδωσε ο Γιώργος Χειμωνάς, ο οποίος στην ομιλία του στο Μουσείο Γουλανδρή ιδρύοντάς το, είπε ότι ο χώρος από τον οποίο πηγάζει το φαινόμενο της τέχνης είναι ο χώρος του άλεκτου. «Αν η επιστήμη έχει ως στόχο την αναζήτηση της αλήθειας, η τέχνη δικαίως πολύ πιο φιλόδοξη, θέτει ως στόχο αν όχι την αποκάλυψη την εντόπιση της αλήθειας και προετοιμάζει τον άνθρωπο με το έργο της για τη μύησή του στο χώρο του ά-λεκτου».

 Τη σκυτάλη πήρε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ» με πρόεδρο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Πλατάκη που φιλοδοξεί να το καταστήσει πρότυπο χώρο τεχνών δίνοντας βήμα στους νέους ανθρώπους αλλά και σε όσους θα ήθελαν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη τους.

Deals offered by ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ

There are no active deals for ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ.